image/svg xml
Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

Er komen 10 sfeervolle gezinswoningen aan de Kastanjelaan met een woonoppervlak vanaf ca. 136 m2. De woningen hebben een achtertuin op het zuidwesten. In de achtertuin staat een berging. Handig voor het opbergen van uw fiets of tuingereedschap. 

In de voortuin komt een houten opbergkast voor de afvalbakken, zodat deze mooi uit het zicht zijn. Daarnaast zorgt de luifel bij de voordeur voor een chique entree en vooral aangenaam wanneer het regent en u de sleutelbos zoekt. Parkeren kan in de omgeving. Er is de Kastanjelaan geen betaald parkeren.

Natuurlijk hebben deze gezinswoningen alles wat u van een moderne woning mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid en het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen.

De woningen sluiten naadloos aan bij de omgeving. En wat deze nieuwe woningen nog aantrekkelijker maakt is de ligging: vlakbij het centrum  en gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

 


© Thunnissen Groep 2023
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring